Jonas Brandt Thomsen

Ads specialist

Jeg hedder Jonas Thomsen, og jeg vil meget gerne være din go-to ads manager. Er du træt af at se dine hårdt tjente penge gå til spilde i dårlige reklamer? Så vil jeg meget gerne tage et kig på opgaven og give mit bud på, hvordan vi løfter den bedst.

Jeg har en baggrund som anlægsgartner, så jeg ved, hvad hårdt optjente penge betyder! Og som tidligere leder i en mindre virksomhed ved jeg, hvad det kræver, når der skal skabes resultater. Den samme ildhu bringer jeg med mig ind i verdenen af digital annoncering.

Hos mig er dine forslag ikke bare ord – de er inspirationskilder. Jeg tager dem, lytter, analyserer og bygger videre. Og så kommer jeg med et forslag, der ikke bare følger strømmen, men bryder igennem.

Hvorfor valgte jeg at gå all in på denne vej? Fordi jeg elsker teknologi, og fordi jeg ved, at jeg kan gøre en forskel for din virksomhed. Jeg er ikke bare en fyr med en computer; jeg er din partner i succes. Jeg både har hjulpet og hjælper andre virksomheder i det sekund, du læser det her, så dedikation og målrettethed kan løfte de fleste marketingsindsatser.

Er du klar til at tage skridtet mod at realisere dine visioner? Kontakt os, så vi kan sætte gang i et samarbejde, der tager din virksomhed til næste niveau. 

Skal vi connecte?

anna venneberg

De 3 største interesser

  • Idéudvikling
  • Intuitiv selvledelse
  • Relationer

Top 3 talenter

  • Fremtidsorienteret
  • Optimistisk
  • Individorienteret

+ 45 2237 6647

info@thinknext.dk

Mød resten af teamet

Vi glæder os alle til at samarbejde med din virksomhed