App udvikling

Gør det nemt for omverdenen at benytte din virksomheds kompetencer og viden

Flere og flere virksomheder benytter sig af muligheden for app udvikling – både til internt brug, som et ekstra forretningsben eller kerneproduktet. Og det er ikke helt uden grund, for i dag er apps ‘go to’, når slutbrugerne enten nemt skal kunne finde uddannelses- eller oplæringsmateriale, eller når forskellige hverdagsudfordringer skal løses.

Hos Think Next udvikler vi apps til Android og IOS via React Native, der gør det muligt at udvikle en app, der kan benyttes af begge styresystemer. Desuden hjælper vi også med alt fra design til udarbejdelse af brugeroplevelsen og forretningsmodellen, så du igennem hele processen har en tæt dialog og rådgivning med vores projektleder og teamet bag.

Her på siden kan du kigge nærmere på vores to forskellige løsninger.

Vælg en løsning, der passer til jeres virksomhed

Få en skræddersyet app eller en app template, der kan tilpasses jeres behov

Skræddersyet apps

I en verden, hvor standardløsninger ikke altid er nok, giver specialdesignet apps en reel chance for at skille sig ud fra konkurrenterne.

Vi kan hjælpe med at lancere en app, der fx skal gøre oplæring af nye medarbejdere nemmere ved at dele viden, online videoer, guides mv. via en app. Vi hjælper også gerne med at udvikle en app, der kan bygge på en abonnementsmodel, hvor brugerne løbende får adgang til ny viden og kan kommunikere sammen med andre brugere af samme app. Eller måske står I med en helt tredje forretningsmodel, som I gerne vil have udviklet en app til – og her er du altid meget velkommen til at række ud til os. 

Med skræddersyet appudvikling får du en app, der kan integrere med dine nuværende systemer, har en intuitiv brugeroplevelse, og kan nemt justeres i takt med forretningens fremtidige behov. Vores team står klar til at arbejde tæt sammen med dig fra første idé til den endelige lancering. Uanset hvor du er i processen, er vi her for at sikre, at din app bliver en succes – og der bliver altid lavet en tydelig kravspecifikation og klar forventningsafstemning om betaling mv., så du altid har fuld gennemsigtighed på hele projektet.

App templates givernye muligheder

Ønsker du at dykke ned i e-handelsverdenen med en app, eller vil du gerne i gang med at teste et marked af uden at skulle investere i en specialdesignet app, så er du meget velkommen til kigge nærmere på vores koncept med app template. 

Hos Think Next tilbyder vi en række app skabeloner der kan tilpasses virksomhedens visuelle identitet og forretningsmodel. 

Du kan vælge imellem følgende app templates:

 • Booking og reservation 
 • Læringsplatform til fx træning, motion eller online kurser
 • Loyalitetsapp, hvor dine kunder kan samle løbende point i en fordelsklub
 • Vidensapp til deling af nyhedsbreve, specialiseret viden mv., der kan bruges til både kunder eller medarbejdere
 • Inspirationsapp til deling af fx opskrifter, lifehacks og DIY projekter

Alle vores appløsninger tilpasses, og vi sørger gerne for opsætning af betalingsløsninger mv.  

Tag endelig kontakt til os, hvis du gerne vil have et prisoverslag på en app. 

  Før, under og efter lanceringen

  Vi kan hjælpe med en lang række opgaver før, under og efter lanceringen af jeres nye app, så I står med en færdig løsning, der både har et højt niveau af brugervenlighed, et professionelt setup og efterfølgende stor sikkerhed og mulighed for løbende vedligehold.

  Før selve udviklingen startes, tilbyder vi gerne juridisk rådgivning med en tæt samarbejdspartner, hvis der er spørgsmål til GDPR mv. Under selve udviklingen får du løbende rådgivning i at vælge en betalingsaftale, der passer ind i din virksomhed samt  udviklingen af den bedste kunderejse. 

  Når appen er klar til lancering, står vi for offentliggørelsen på Google Play og App Store.

  Efter selve lanceringen kan vi hjælpe fx hjælpe med:

  • Løbende sikkerhedsopdateringer
  • Udvikling af nye funktioner
  • Integration med flere systemer 
  • Løbende serviceaftale uden binding, hvis dette ønskes 

  Så vi kan være med hele vejen og være en fast rådgivningspartner og udvikler til din virksomheds nye app.

  Kontakt os

  Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk