Forretningsudvikling & procesoptimering

En helhedsorienteret tilgang til din virksomhed

Små og mellemstore virksomheder står over for betydelige udfordringer i de kommende år inden for områder som digital transformation, driftsoptimering, bæredygtighed, talentrekruttering og fastholdelse samt effektiv kundekommunikation. Disse ændringer kræver en omhyggelig og helhedsorienteret tilgang.

Ved Think Next arbejder vi tæt sammen med et netværk af pålidelige partnere for at hjælpe din virksomhed med at udvikle sig på disse vigtige områder. Vores tilgang spænder fra strategisk rådgivning til konkret implementering, hvilket sikrer en synlig indvirkning på både økonomiske resultater og bæredygtighed. Med vores tværfaglige tilgang og netværk af samarbejdspartnere i hele landet kan vi tilbyde en bred løsning, der styrker hele din organisation og ikke blot isolerede dele af virksomheden.

Vi har størst erfaring indenfor produktionsvirksomheder, bygge- og entreprenørbranchen og servicevirksomheder indenfor B2B, så hvis du hører til i en af disse,

Tag din virksomhed til næste niveau

Vi hjælper din virksomhed til at blive klar til næste fase i vækstrejsen med et halvt eller helt års forløb hos Think Next

Skab vækst med fokuseret forretningsudvikling

Mange virksomheder inden for B2B står overfor store forandringer i de næste år – både i forhold til digitalisering, den grønne omstilling, fastholdelse af gode medarbejdere og generation Z’s indtræden på arbejdsmarkedet. 

I samarbejde med Refine Consulting – en rådgivende ingeniørvirksomhed, APH Consult – rådgiver indenfor organisatorisk udvikling og JS Rekruttering – strategisk rådgiver indenfor rekruttering og kultur har vi udarbejdet et koncept, hvor vi hjælper SMV’er med at udvikle virksomheder i hele landet. Med baggrund indenfor personlighedsanalyser, teamudvikling, adfærdsdesign og grafisk kommunikation sørger vi for, at forretningsudvikling ikke blot forbliver en forandring, der sker i administrationen eller ledelsen men derimod gennemsyrer alle lagene i virksomhederne. 

Med vores samarbejdspartnere er der mulighed for at trække på en lang række kompetencer på kryds og tværs alt efter, hvilke udfordringer I står med som organisation nu og her. 

Kontakt os for at få en snak om en uforpligtende behovsafklaring på info@thinknext.dk.

Vi arbejder sammen med specialister

For at sikre dig den helt rette kvalitet af viden, arbejder vi sammen med specialister indenfor blandt andet strategisk udvikling, optimering af produktion, dataindsamling og analyse af ressourcer og spild, heraf udarbejdelse af ESG-regnskab, klimaregnskab og CO2-rapportering, rådgivning om nye grønne alternativer og rekruttering af nye medarbejdere til ledelse- og mellemlederniveauet, samt salg og marketing.

Procesoptimering: Gør din drift mere effektiv

Er din virksomhed udfordret af arbejdsprocesser, der virker mere komplicerede end de burde være? Hos Think Next arbejder vi sammen med tætte samarbejdspartnere indenfor procesoptimering, hvor vi hver især bidrager med forskellige kompetencer ud til virksomheder indenfor byg- og anlæg og produkton. Vi ser på, hvordan I gør tingene nu – og hvordan de kunne gøres smartere, hurtigere og bedre via digitale løsninger og adfærdsdesign,

Tilgangen er ret simpel: Vi starter i fællesskab ud med at behovsafklare hos jer for at finde ud af, hvilke udfordringer forskellige mennesker i organisationen møder i deres dagligdag, som egentlig kan sorteres fra eller digitaliseres. Derefter tager vi et praktisk kig på jeres rutiner, spotter hvor tingene knager, og foreslår konkret, hvordan I kan strømline hverdagen. Fra klarere opgavebeskrivelser til slankere dokumentationsflow og brug af digitale værktøjer. Vi tager fat, hvor det giver mest værdi – for alle i virksomheden.

Som førnævnt gør vi det langt fra alene. For netop at kan arbejde effektivt med både procesoptimering, behovsafklaring, dokumentation og ikke mindst kommunikation arbejder vi sammen med en række dygtige mennesker med hver sit speciale indenfor ledelse, ingeniørfaget mv.

Vi spænder bredt, så I får håndgribelig værdi i den daglige drift – ikke bare gode intentioner på papir.

Lad os tage en snak om, hvordan vi sammen kan bygge bro mellem afdelinger og optimere jeres arbejdsgange. Kontakt os på info@thinknext.dk for en uforpligtende dialog om jeres behov.

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk