Forretningsudvikling & procesoptimering

En helhedsorienteret tilgang til din virksomhed

Virksomheder indenfor produktion-, bygge- og anlæg står over for betydelige udfordringer i de kommende år inden for områder som digital transformation, driftsoptimering, bæredygtighed, talentrekruttering og fastholdelse samt effektiv kundekommunikation. Disse ændringer kræver en omhyggelig og helhedsorienteret tilgang.

Ved Think Next arbejder vi tæt sammen med et lile netværk af yderst kompetente mennesker for at kunne støtte udviklingen i jeres virksomhed. Vores tilgang spænder fra strategisk rådgivning til konkret implementering, hvilket sikrer en synlig indvirkning på både økonomiske resultater og bæredygtighed.

Med vores tværfaglige tilgang kan vi tilbyde en bred løsning, der styrker hele din organisation og ikke blot bliver til en “silo” ind i virksomheden.

Alt vækst starter ved forretningsudvikling, en god strategi og ordentlig eksekvering

Skab vækst med fokuseret forretningsudvikling

Mange virksomheder inden for B2B står overfor store forandringer i de næste år – både i forhold til digitalisering, den grønne omstilling, fastholdelse af gode medarbejdere og generation Z’s indtræden på arbejdsmarkedet. 

I samarbejde med Rasmus Steen Malmstrøm fra Refine Consulting starter vi forretningsudviklingen op for jeres virksomhed med fokus på, hvor I gerne vil hen – og senere hen udarbejdelse og implementeringen af en plan for at nå i mål med planen.

Med vores egen baggrund indenfor personlighedsanalyser, teamudvikling, adfærdsdesign og grafisk kommunikation sørger vi for, at forretningsudvikling ikke blot forbliver en forandring, der sker i administrationen eller ledelsen men derimod gennemsyrer alle lagene i virksomhederne. 

Kontakt os for at få en snak om en uforpligtende behovsafklaring på info@thinknext.dk.

Vi arbejder sammen med specialister

For at sikre dig den helt rette kvalitet af viden, arbejder vi sammen med specialister indenfor blandt andet strategisk udvikling, optimering af produktion, dataindsamling og analyse af ressourcer og spild, heraf udarbejdelse af ESG-regnskab, klimaregnskab og CO2-rapportering, rådgivning om nye grønne alternativer og rekruttering af nye medarbejdere til ledelse- og mellemlederniveauet, samt salg og marketing.

Procesoptimering: Gør din drift mere effektiv

Er din virksomhed udfordret af arbejdsprocesser, der virker mere komplicerede end de burde være? Hos Think Next arbejder vi sammen med tætte samarbejdspartnere indenfor procesoptimering, hvor vi hver især bidrager med forskellige kompetencer ud til virksomheder indenfor byg- og anlæg og produkton. Vi ser på, hvordan I gør tingene nu – og hvordan de kunne gøres smartere, hurtigere og bedre via digitale løsninger og adfærdsdesign,

Tilgangen er ret simpel: Vi starter i fællesskab ud med at behovsafklare hos jer for at finde ud af, hvilke udfordringer forskellige mennesker i organisationen møder i deres dagligdag, som egentlig kan sorteres fra eller digitaliseres. Derefter tager vi et praktisk kig på jeres rutiner, spotter hvor tingene knager, og foreslår konkret, hvordan I kan strømline hverdagen. Fra klarere opgavebeskrivelser til slankere dokumentationsflow og brug af digitale værktøjer. Vi tager fat, hvor det giver mest værdi – for alle i virksomheden.

Som førnævnt gør vi det langt fra alene. For netop at kan arbejde effektivt med både procesoptimering, behovsafklaring, dokumentation og ikke mindst kommunikation arbejder vi sammen med en række dygtige mennesker med hver sit speciale indenfor ledelse, ingeniørfaget mv.

Vi spænder bredt, så I får håndgribelig værdi i den daglige drift – ikke bare gode intentioner på papir.

Lad os tage en snak om, hvordan vi sammen kan bygge bro mellem afdelinger og optimere jeres arbejdsgange. Kontakt os på info@thinknext.dk for en uforpligtende dialog om jeres behov.

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk