Personlig branding

Skab et brand, som dine kunder husker

Et tydeligt og stærkt personligt brand bliver husket af omverdenen, når viden, holdninger og refleksioner deles med følgere og læsere på digitale medier i en lang række forskellige formater. 

Hos Offbeat hjælper vi mennesker indenfor erhvervslivet med at skabe et stærkt personligt brand, der kan udmønte sig i forfatterskaber, foredrag, workshops, online kurser og podcasts. 

Med mange års erfaring og stort kendskab til de mange forskellige teknologiske muligheder, kan vi både stå for rådgivning, udvikling af marketingstrategi samt stå for den udførende del af arbejdet.

Nå din målgruppe og opbyg en forretning

Start et samarbejde med os over de næste seks eller tolv måneder og opbyg dit personlige brand

Start et samarbejde med os over de næste seks eller tolv måneder og opbyg dit personlige brand

Vi kan hjælpe dig i en travl hverdag

Vi har en række interne specialister indenfor grafisk design, app- og webudvikling og marketing. Derfor kan vi stå for en stor del af arbejdet med at opbygge dit personlige brand, så du kan slippe for at sætte e-mails, annoncer på sociale medier og SEO op på din hjemmeside. 

Her kan du se, hvad vi fx kan hjælpe dig med: 

 • Visuel identitet samt grafiske materialer
 • Design og udvikling af hjemmeside med abonnementsløsning og online kursus platform
 • Marketingstrategi på alt fra Tiktok til LinkedIn 
 • Opsætning af annoncer, e-mails, SEO og organisk indhold 
 • Udvikling af flere ekstra ydelser 
 • PR
 • Optagelse af videoer 
 • Animationsvideoer 
 • Udarbejdelse af læringsmaterialer
  … og meget, meget andet

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Skab forbindelse til de rette mennesker

Personlig branding handler i stor stil om at gøre dig selv synlig overfor den målgruppe og mennesker, som du gerne vil ramme – og dem vil vi gerne hjælpe dig med at ramme!

Sådan skaber vi succes sammen

Når et samarbejde om personlig branding startes, laver vi sammen en strategi for enten seks eller tolv måneder for at have tiden til at analysere din forretning og målgruppe og klarlægge, hvilke indsatser, der er nødvendige at indføre for at få succes.

Herefter tager vi over på de opgaver, som du ønsker, at vi står for hver måned. Du vil få en fast projektleder, som du løbende vil have kontakt til. I vil sammen lægge den overordnede strategi, og så sørger projektlederen for, at arbejdet bliver udført i hverdagen, og at du får sendt alt til godkendelse inden offentliggørelse.

Der vil løbende være opfølgning, gennemgang og forklaring på den data, vi indsamler og planlægning af nyt indhold, forretningsben og kreativer som fx videoer, animationsvideoer med videre.

Vi ærer værdierne Ærlighed, Gennemsigtighed, Tillid og Ordentlighed meget højt, og derfor vil du også altid kunne følge med i projektstyringen, tidsforbrug, budget og rapportering og forvente vores professionelle feedback fra start til slut.

Når du er klar til at komme i gang, er du meget velkommen til at booke et uforpligtende møde med os.

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk