Kommunikationsstrategier for B2B

Skab synlighed og øget salg for din virksomhed

Hos Think Next er vi specialiseret i at lave marketingløsninger til entreprenører og produktionsvirksomheder, der leverer til byggebranchen. Her gælder det ikke om at få 20.000 besøgende ind på hjemmeside, men tværtimod om at finde 10-25 mulige kunder hvert år – og lige nøjagtig forståelsen for at skabe salg og synlighed for virksomheder indenfor disse brancher har vi stor erfaring med. 

For hvordan får du virksomheder til at tænke på jeres firma, når de skal bygge nye domiciler, produktionsvirksomheder eller lagre? Og hvordan får du artikekterne til at tegne dine produkter ind i de allerførste tegninger til et nyt byggeri?

Disse udfordringer arbejder vi med til daglig for SMV’er i hele landet – og vi vil også gerne hjælpe jeres virksomhed med at blive husket den dag, der skal træffes valg hos beslutningstagerne.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi arbejder, og hvordan I benytte vores kompetencer internt i jeres virksomhed.

Vi skaber resultater

%

øget omsætning på google ads og LINKEDIN Ads

%

i åbningsrater på e-mails

%

øget kendskabsgrad

%

flere varme leads

Fundamentet for vækst

Hos Think Next agerer vi som arkitekterne for din virksomheds salgs- og markedsføringsindsats. Vi lægger grundstenen til et solidt fundament baseret på markedsanalyse og konkurrentanalyse, hvor vi undersøger og identificerer de forskellige muligheder for jeres services eller produkter.

Baseret på datagrundlag og strategisk planlægning sætter vi en robust konstruktion af marketingstrategier på benene for at sikre, at I kan tilpasse jeres kommunikation hurtigt og gnidningsfrit alt efter, hvordan markedet udvikler sig.

Her kan materialemangel, prisstigninger, krav til LCA-beregninger, mangel på arbejdskraft og stigende rente spille ind på både jeres virksomheds evne til at levere, og kundernes lyst til at tage en beslutning. Derfor er vi meget fokuseret på at have en plan med udgangspunkt i, at den kan forandre sig meget i løbet af få måneder.

Derfor skal fundamentet være på plads for at kunne levere resultater. Derfor bygger vi vores strategier ud fra tankegangen om at indsamle mest mulig data indenfor lovgivningens rammer og samtidig skabe en positiv fortælling om virksomhedens til jeres kommende kunder.

Fra design og planlægning tilrelevante kundeemner

Fra design og planlægning til relevante kundeemner

Think Next teamet er den digitale pendant til en intern marketingafdeling, specialiseret inden for bygge- og anlægsbranchen samt produktionsvirksomheder. Vi er som dygtige håndværkere, der blot fokuserer på at skabe stærke, digitale konstruktioner for en række danske SMV’er.

Som et team af erfarne, selvkørende og innovative mennesker, tilbyder vi en fuld pakke af tjenester:

  • grafiske materialer til både digital brug og print
  • annoncering på LinkedIn, Google, Meta, i online magasiner og aviser, streamingtjenester og i fagmagasiner
  • udarbejdelse af e-mail marketing
  • opsamling og rapportering baseret på grundig dataindsamling og tracking
  • udarbejdelse af selve det skriftelige indhold til diverse medier

  Kort sagt, vi har både kompetencerne og erfaringen til at sikre, at din virksomheds budskab ikke bare rammer, men også forankres hos de rette målgrupper. Vi er den strategiske partner, der kan styrke og vedligeholde din virksomheds struktur, så I altid er et skridt foran konkurrenterne – og det uden tunge, langvarige bindinger.

  Vi dækker alle aspekter indenfor marketing – fra grafisk design til kommunikation, tracking og datalovgivningen

  Vi omdanner markedsindsigt til varme leads til jeres salgsafdeling

  Vi omdanner markedsindsigt til varme leads til jeres salgsafdeling

  Ud over at opbygge en solid marketingstruktur, er en af vores kernekompetencer at levere varme leads, som fungerer som de afgørende byggeblokke for salgsafdelingen. Vi sørger for, at disse leads er af høj kvalitet og præcist tilpasset, så din salgsafdeling kan arbejde effektivt og målrettet. Det kan fx være, at I gerne vil ramme ingeniører, der allerede i udbudsfasen sidder og tager beslutninger om, hvilke byggematerialer, der skal benyttes i kommende projekter. Eller I gerne vil have flere henvendelser på organisationer, der vil bygge over 1000 m2 og tænke grønne alternativer ind i et kommende hovedkontor? 

  Mulighederne, for at genere varme leads til salgsafdelingen. er mange, men vigtigst af alt, er, at jeres salgsafdeling er klar til konvertere leadsene om til solide og varige kundeforhold efterfølgende – og den del udfordring hjælper vi jer gerne med at finde en god løsning på med grundig introduktion til salgsteamet af datadrevet salg kombineret med tætte personlige relationer. 

  Derved står i til sidst med en løsning, hvor jeres sælgere kan tage over på hvert enkelt lead og effektivt bygge videre på det fundament, vi har skabt sammen. Dette partnerskab sikrer, at hver lead bliver håndteret med den rette behandling og ekspertise, hvilket maksimerer konverteringsraten og understøtter en stærk vækst for jeres virksomhed.

   

  Lad os bygge noget nyt sammen

  Os hos Think Next står klar til at støtte din virksomhed i bygge- og anlægsbranchen med en solid og gennemtænkt marketingstrategi. Vores kombination af kreativitet og teknisk ekspertise sikrer, at dit budskab når frem på en måde, der skiller sig ud og skaber varige forbindelser. Hos os er innovation og tilpasning nøgleord, så din virksomhed altid er på forkant.

  Lad os arbejde sammen for at udvikle en marketingstrategi, der understøtter og fremhæver din virksomheds styrker.

  Kontakt os for at tage det næste skridt mod en effektiv og målrettet salgs- og marketingindsats.

  .

  Kontakt os

  Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk