Få en hjemmeside somdine kunder husker

Mange virksomheder vil gerne have en imponerende hjemmeside, som deres kunder husker. Hos Think Next fokuserer vi på brugervenlighed, æstetik og god oplevelse. Vores mål er, at din hjemmeside ikke kun ser godt ud, men også er nem for besøgende at navigere på.

Vi guider dig gennem hele processen, hvor din virksomhed får tilknyttet en fast projektleder, der sørger for at koordinere med dig eller en af dine medarbejdere samt mulig fotograf mv. 

Udover designet kan vi også bistå med tekstarbejde, SEO optimering, særlige webfunktioner og integrationer, f.eks. med Power BI. Vi har desuden en passion for bæredygtighed og hjælper gerne virksomheder med at formidle deres ESG-indsats på deres hjemmeside.

Vi kører uden binding, og du ejer hjemmesiden 100 % fra den dag, den bliver offentliggjort – og vi hjælper selvfølgelig også gerne med en god hostingløsning, hvis I ikke har hosting i forvejen.

100 % gennemsigtighed hele vejen igennem

Ingen binding, og du har fuld ejerskab overdin hjemmeside og domæne.

En websiteløsning inkluderer

Når vi laver en hjemmesideløsning, har vi altid et fast setup, som er lavet fra starten. Derved sikrer vi, at alle hjemmesider får den korrekte “bund” og er klar til at få implementeret funktioner og design.

  • WordPress: Verdens mest populære CMS-system, der giver dig frihed til at udbygge og tilpasse din hjemmeside med tiden
  • Unikt design: 100 % tilpasset og skræddersyet til din virksomhed med fokus på din målgruppe for at maksimere konverteringer og engagement
  • Divi fra Elegant Themes: Gør det nemt og bekvemt for dig at redigere og vedligeholde din hjemmeside løbende
  • Sikkerhed: To-faktor login og mulighed for kontinuerlige sikkerhedsopdateringer, der beskytter dine data og oplysninger
  • Cookieopsætning og tilhørende banner
  • Tilpasset til telefon og tablet

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os og få udarbejdet en kravspecifikation og uforpligtende tilbud.

Fra koncept til færdig hjemmeside

De fleste af vores kunder har ikke så stor erfaring med at lave hjemmesider, og derfor har vi udarbejdet en simpel proces for, at gøre arbejdet mere overskueligt for jer. Når vi går i gang med en hjemmeside, får I tildelt en fast projektleder, der sørger for at tage sig godt af jer og guide jer hele vejen igennem projektet.

Her kan du se, hvordan vi håndterer alle vores hjemmesideprojekter:

Trin 1

Analyse

Vi starter med at undersøge din virksomheds målgruppe, koncept og visuelle identitet og hjælper dig med at opstille en kravspecifikation.

 

Trin 2

Planlægning

Vi planlægger sammen resten af processen, herunder visuel identitet, tekstforfatning og billedmateriale, og udarbejder en tidsplan.

Trin 3

Idéudvikling

Vi skaber skitser, mock-ups og site maps for hjemmesidens struktur og præsenterer dig for inspirerende designforslag.

 

Trin 4

Gennemførsel

Når alle elementer er godkendt, påbegynder vi den faktiske opbygning af din hjemmeside.

Trin 5

Overlevering

Vi leverer den endelige løsning sammen med detaljerede vejledninger i form af videoer og pdf-dokumenter, så du selv kan opdatere og vedligeholde jeres hjemmeside.

Se vores cases her

Derfor er en hjemmeside en rigtig god idé

Ganske kort, så er en hjemmeside en god idé pga. synlighed på Google, men også i forhold til at formidle viden ud til kunderne, til at tiltrække arbejdskraft og lave gensalg til eksisterende kunder. Her kan du dykke lidt længere ned i hvert punkt.

Den digitale kunderejse

Hjemmesidens betydning for en god kundeoplevelse

I dag søger kunder efter produkter og tjenester online, før de træffer en beslutning om at købe. En hjemmeside, der er visuelt tiltalende, brugervenlig og informativ, giver din virksomhed en konkurrencefordel og øger chancerne for, at konvertere besøgende til kunder. Besøgende på en hjemmeside bliver der kort sagt længere tid, hvis hjemmesiden er tiltalende og brugervenlig. Derved finder de ofte også den information, de har brug for i deres købsbeslutning – og kan man nu krydre deres besøg med et ekstra lag såsom en prisberegner, et spil eller andre funktioner, der får dem til at interagere, er jeres virksomhed kommet langt foran mange af jeres konkurrenter. 

Employer branding

Brug hjemmesiden til at tiltrække de rette medarbejder

Når vi så kigger på en hjemmeside ud fra at tiltrække kvalificeret og talentfuld arbejdskraft, så besøger de også meget ofte virksomhedens hjemmeside, inden de søger et job. Her leder de efter et godt førstehåndsindtryk og indikatorer på, at virksomheden er moderne. Dernæst leder de ofte efter informationer om virksomhedens kultur, værdier og ser på, hvem der ellers er ansat i virksomheden. 

En ny generation af medarbejdere tiltræder også i flere og flere jobs i disse år – nemlig generation Z, der er født mellem 1995-2010. Frem mod 2030 forventer man faktisk, at 34% af den danske arbejdsstyrke udgøres af disse årgange, og for dem betyder bæredygtighed og den grønne dagsorden meget, når de går ud og leder efter en arbejdsplads. Derfor kan det give god mening for de fleste virksomheder at sikre en opdateret hjemmeside, der gør det let at finde de informationer, som jobkandidaterne er på udkig efter.

Øg loyaliteten

Skab gensalg til eksisterende kunder med vidensdeling og interaktive værktøjer

En hjemmeside kan også fungere som en forlænget oplevelse af jeres virksomhed ved, at tilbyde værdiskabende indhold og interaktioner, der rækker lidt længere ud end normalt.

Det kan fx være blogindlæg, brugercases, videopræsentationer og interaktive værktøjer, der engagerer besøgende og hjælper dem med at forstå, hvad din virksomhed står for, og hvordan den adskiller sig fra konkurrenterne.

Derved skabes en mulighed for mersalg, da dine kunder besøger hjemmesiden igen og igen for, at finde den rette og relevante information til at dække deres nuværende behov. 

Ønsker du at styrke din virksomheds online tilstedeværelse? Lad os hjælpe med at udvikle en hjemmeside, der afspejler din virksomheds værdier, og som skaber positive oplevelser for både kunder og potentielle medarbejdere.

Kontakt os for at drøfte dine behov og muligheder – vi ser frem til at arbejde sammen med dig!

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk