Visuel branding

Kreative løsninger til digitale – og trykte medier 

Hos Think Next er vi specialister i grafisk design og webudvikling. Derfor er det kun fantasien, der sætter grænser, når der skal laves design af logo, re-design af et eksisterende logo, hjemmesider, webshops, online kursus platforme og grafik til fx sociale medier og trykte materialer.

Med mange års erfaring i branchen kan vi rådgive din virksomhed om de bedste løsninger i forhold til jeres forretningsmodel, målgruppe og målsætning for fremtiden både indenfor klassiske webshops og de tungere brancher som fx produktion og bygge- og anlægsbranchen. 

Du har mulighed for både at levere alt indhold til materialet, og ellers vil vi også gerne være behjælpelige med konceptudviklingen, idéer og sparring til alt fra tekster til billeder, videoer og hele stilen for jeres grafiske materialer uanset platform.

På denne side kan du danne dig et overblik over vores ydelser indenfor visuel branding, og tag endelig fat is os, hvis du har spørgsmål.

Altid kun én kontaktperson

Når en ny opgave startes op hos Think Next, får du altid din egen projektleder tilknyttet fra start til slut, der styrer processen og vejleder dig løbende i, hvad der skal tages stilling til.
Hvis I løbende skal have designet mere materiale, så vil det altid være den samme projektleder – simpelthen for at sikre, at det er en, der kender virksomheden ud og ind og kan rådgive jer bedst muligt. 

Visuelle identiteter ogre-design

Mange virksomheder oplever stigende krav til deres visuelle identiteter for at kunne skille sig ud fra konkurrenterne, der også i stigende krav bliver dygtigere og dygtigere til at kommunikere på de digitale medier med gennemarbejdet visuelle strategier. 

Hos Think Next sidder vi et grafisk team, der har mange års erfaring i både udarbejdelse af visuelle identiteter, herunder logoer og skabeloner til en række forskellige trykte – og digitale medier, samt indenfor re-design af eksisterende logoer. 

Så hvis du er på udkig efter grafiske designere, der kan udvikle logoer og visuelle identiteter med udgangspunkt i jeres forretning, er du kommet til det rette sted. Vi hjælper med logodesign, farvepaletter, skifttyper, skabeloner til sociale medier, brochurer,  webdesigns, emballage, foliedesign til firmabiler og meget andet. 

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og se en række af vores cases her.

cases offbeat, brandboards, grafisk design, logo

Se vores cases her

For at skabe designs, man husker, skal du starte med en tanke, der er værd at huske

Grafiske designs er den letteste vej til at skille sig ud fra konkurrenterne på både sociale, digitale og trykte medier, da langt de fleste mennesker tiltrækkes af flotte, gennemarbejdede og harmoniske visuelle præsentationer, der fanger øjet og gør et godt indtryk. 
Hos Think Next designer vi både skabeloner til sociale medier, white papers, e-bøger, udarbejder illustrationer samt en lang række trykte materialer som kataloger, visitkort og andre markedsføringsmaterialer. 

Vis virksomhedens visuelle identitet frem online

Herunder kan du læse mere om vores forskellige løsninger til hjemmesider, webshops og online kursus platforme. Vi har kreative designere og dygtige webudviklere til at sidde på kontoret, og med over 200 webløsninger i bagagen, har vi prøvet det meste. Sagt på en anden måde: Hvis du kan tænke det, så kan vi bygge det!

Jeres virksomhed vil altid eje både selve hjemmesiden, domænet og hostingaftale, når I vælger en webløsning hos Think Next.

Vi bruger Divi og WordPress til at bygge websitet i, så I nemt selv kan vedligeholde siden efterfølgende ud fra vores gratis guides.

Vi laver kun fastpris aftaler ud fra en tydelig kravspecifikation, så I ved præcis, hvad I får for pengene.

Hjemmesider.

Virksomhedens hjemmeside er i dag et digitalt mødested for kunder, fremtidige medarbejdere, investorer og partnere – og specielt for virksomheder, der sælger løsninger og produkter på B2B markedet eller komplekse løsninger til private. 

Her forventer de besøgende nemlig i langt højere grad professionalisme, klarhed og dybdegående information – præsenteret på en let og overskuelig måde – fra det 1. klik. 

Hos Think Next har vi specialiseret os i at lave hjemmesider, der skal formidle komplekst indhold. Derfor kan vi hjælpe med alt fra struktur til design, kodning af specialfunktioner såsom prisberegnere, tilbudsformularer, oversættelse til flere sprog og avanceret tracking, der kan tracke besøgendes IP-adresser og mailadresser, som efterfølgende kan overleveres til jeres salgsafdeling. 

Vi kører projektledelsen fra start til slut og hjælper jer med at skabe en flot og funktionel hjemmeside, der skiller sig ud fra jeres konkurrenter.

Kontakt os og hør nærmere om processen og få hjælp til at lave en præcis kravspecifikation på jeres nye hjemmeside. 

Webshops.

Hos Think Next har vi igennem tiden udviklet en lang række webshops til både B2C og B2B markedet med mange forskellige funktioner – og vi vil også gerne hjælpe dig med at lave din næste webshop.

Vi lægger stor vægt på visuelt design, funktioner, hastighed og selvfølgelig på den gode kundeoplevelse, så du står med en webshop, der konverterer. 

Når du vælger en webshop fra Think Next, så får du et skræddersyet design, og en webshop, der er nem at anvende i hverdagen. Vi hjælper med alt fra opsætning af betalingsløsning og fragtmodul, og vi kan også integrere med en række forskellige lagersystemer, bogføringsprogrammer samt marketing software som fx e-mail marketing, kundelogin, specielle rabatfunktioner, opsætning af abonnementsløsninger og meget andet. 

Tag gerne fat i os og få udarbejdet en uforpligtende kravspecifikation og en pris på virksomhedens nye webshop. 

Online kursus platforme.

Online kursus platforme

Online kurser har sat gang i en stor innovationsproces for, hvordan vi tænker uddannelse i både Danmark og resten af verden. Med WordPress som fundament, udvikler og designer vi nemme online kursus platforme til undervisere. 

Platformen bygges i WordPress med Learndash og Divi, og derved kan du selv vedligeholde platformen, lægge nye materialer og kurser op og oprette nye produkter på egen hånd efterfølgende. 

Uanset om du er ekspert på et område og gerne vil sælge din viden, eller er en virksomhed, der gerne vil uddanne dine medarbejdere eller dine kunder, kan vi vi fra start til slut med alt fra design, betalingsløsning, avanceret tracking, opsætning af marketingstiltag og udarbejdelse af selve kurserne. 

Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak, når du skal sælge din viden online.

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk