Marketing

Din eksterne markedsføringsafdeling

Hos Think Next arbejder vi metodisk og strategisk med markedsføring, fordi en  helhedsorienteret tilgang giver meget bedre resultater i markedsføringsindsatsen end blot fokus på en enkel kanal – specielt når det kommer til formidlingen af din virksomheds grønne strategi. Vi understøtter SMV’er fra hele landet med den daglige markedsføring, hvor vi fungerer som virksomhedernes eksterne markedsføringsafdeling.

Vores primære mål er at skabe en dyb forståelse for din virksomheds kerne, forstå dens identitet og behov og herefter designe og skabe en skræddersyede strategier for langsigtet og bæredygtig vækst – bygget op af analyse, viden og data.

Skal I i gang med at løfte jeres marketing? Dyk ned i vores forskellige løsninger her.

Vi kan dække alle aspekter af marketing for din virksomhed

Fra overordnet strategi til direkte markedsføringsindsatser, som fx online annoncering, e-mail marketing og SEO

Fra overordnet strategi til direkte markedsføringsindsatser som fx online annoncering, e-mail marketing og SEO

Som kunde hos Think Next kan vi hjælpe din virksomhed med alle aspekterne i marketing. Det vil sige, at vi kan indgå som en strategisk rådgiver, udarbejde funnels, der giver leads til enten en webshop eller en salgsafdeling og lave en lang række analysearbejde.

Vi varetager også med glæde de daglige opgaver såsom online annoncering, organisk markedsføring som fx reels til Instagram og TikTok, skrive vidensbaseret indhold til LinkedIn sider, varetage SEO opgaver, skrive e-mails og lave grafiske designs og animationsvideoer. 

Kort sagt: Vi kan indtræde der, hvor I har brug for hjælpen – og alle kompetencerne sidder internt på vores kontor i Aulum og Roskilde.

%

øget omsætning på google ads og google ads

%

i åbningsrater på e-mails

%

øget kendskabsgrad

%

flere varme leads

Strategisk rådgivning

Marketing handler ikke kun om eksponering; det er en kunst at bygge ægte relationer med dine kunder, forstå deres behov og levere reel værdi. Vi tager en helhedsorienteret tilgang, der favner hver facet af din markedsføringsindsats.

Vores ekspertise spænder bredt. Fra at udvikle en overordnet og nyskabende markedsføringsplan, der gør din virksomhed distinkt fra konkurrenterne, til at udnytte jeres brandpotentiale, styrke kunderelationerne og øge kendskabsgraden. Målet? At sikre din virksomheds øgede markedsandel og vækst.

Vi tror på skræddersyede løsninger, da hver virksomheds behov er forskelligt. Derfor tilpasser vi vores rådgivning, så den harmonerer med jeres specifikke udfordringer og mål.

Når du vælger Think Next som din strategiske partner, får du mere end bare rådgivning. Du får en erfaren og uvildig tredjepart, der har indsigt i mange brancher, en høj grad af innovativ tænkning og en solid forståelse for dataanalyse og -bearbejdning.

Hverdagens markedsføringsindsats

Hverdagens markedsførings-indsats

I hverdagen kan vi håndtere en række marketingsopgaver for din virksomhed til et fast aftalt budget pr. måned. 

Det kan være opgaver som at sørge for opsætning af annoncer på sociale medier, Google ads, indhold til jeres sociale medier, videocontent til reels, udarbejdelse af kampagne e-mails, opsætning af e-mail automations, SEO, tekster til trykte medier, e-bøger, white papers eller opsætning af fx webinarer mv. 

Mulighederne er mange, men alt gøres i samarbejde med din virksomhed, og derfor er der også månedlige opfølgningsmøder, gennemgang af dataindsamlingen fra vores indsats og et stort strategisk perspektiv involveret, så vi bedst muligt kan støtte op om virksomhedens målsætning.

Ganske kort og enkelt, så aftaler vi et fast budget til arbejdstid pr. måned samt et månedlig annonceringsbudget – og så kører vi uden binding, så det altid hedder løbende måned + en måned.  

Du er altid velkommen til at tage fat i os og få vores bud på, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt i hverdagen.

Når dine kunder skal i centrum

Hos Think Next sætter vi dine kunders behov i centrum af vores marketingstrategi. Vi tager en innovativ tilgang for at undgå “annonce-træthed” og sikre, at dit indhold altid fanger opmærksomhed. Gentagelse og efterligning kan hurtigt medføre at følgere scroller videre, hvilket gør det dyrere og mere ressourcekrævende at genoprette engagement. 

Derfor vil vi gerne være med til at øge genkendelsens glæde for din virksomheds kommende og nuværende kunder, når de møder dit brand – og ikke bare blive endnu en i rækken af støj på de digitale medier.

Vil du vide mere? Så kontakt os hellere end gerne.

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2622 7541 eller send en mail på info@thinknext.dk