Kombinationen af ekspertise, visioner og bæredygtighed

Hos Think Next er vi et moderne strategihus, der befinder os i krydsfeltet mellem dyb specialistviden, bred generalistforståelse og en stærk forpligtelse til at levere løsninger, der gør det nemmere for bygge- og anlægsbranchen og produktionsvirksomheder at implementere de grønne lovkrav som en inkorperet del af deres forretningsstrategi. 

Vores team skiller sig ud gennem en ret unik sammensætning af individuelle talenter, hvor hver medarbejder er nøje udvalgt for deres særlige kombination af viden, passion og personlige drive.

Teamet er ungt og visionært, og vi har alle en stor lyst til at gøre en positiv forskel i verden med det, vi kan byde ind med. Vi specialiserer os i forretningsudvikling og kommunikation, og vores tilgang er præget af vores engagement i at skabe varige ændringer, så vi kan have et arbejde med mening!

Fra strategisk rådgivning til praktisk implementering i bygge-, anlægs- og produktionssektoren, tilbyder vi løsninger, der ikke blot adresserer nutidens udfordringer for branchen, men også skaber grundlag for fremtidig vækst og succes. 

Herunder kan du læse mere om hvert teammedlem, og du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. 

Mød menneskene bag Think Next

Ærlighed, gennemsigtighed, ordentlighed og tillid

I midten af alt teamets arbejde ligger 4 stærke kerneværdier, som sætter retningen i alt vores arbejde, vores relationer og vores leverancer.

Ærlighed: Vi deler altid vores ærlige mening ud fra et fagligt synspunkt, og så sikrer vi altid, at vores kompetencer matcher opgavernes kompleksitet.

Gennemsigtighed: Alle fortjener klarhed, og derfor har alle vores kunder adgang til vores timeregistering, hvor du altid kan se, hvad vi har brugt på tiden – både på klippekort, projekter og almindelige timesedler. Detaljerede faktuarer, adgang til alle koder og ingen binding skal også bidrage til at ære denne værdi.

Ordentlighed: I en branche, hvor tingene ofte går stærk, og de fleste kunder befinder sig langt udenfor komfortzonen, står vi fast på ordentlig kommunikation, høj faglighed og respekt for aftalte budgetrammer.

Tillid: Relationer er det, vi har bygget en virksomhed på, og derfor betyder gensidig tillid alt for, at vi kan levere det bedste stykke arbejde til din virksomhed.

Ved at benytte disse værdier, sikrer vi altid, at du får en høj kvalitet af arbejde leveret i alle vores projekter.

 

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk