Når man bare gerne vil gøre en stor forskel

Think Next er et moderne strategihus i skæringspunktet mellem specialistviden, brede generalister og bæredygtighed.
Udover at være dygtige hver for sig, så udgør vi tilsammen et stærkt team og vidensbank, fordi alle i teamet er valgt til pga. deres unikke kombination af viden, passion og personlige præferencer.
Teamet er ungt, visionært og med stor lyst til at bidrage aktivt til omverdenen med kompetencer indenfor forretningsudvikling, innovation, visuel kommunikation og marketing.

Her på siden kan du møde hvert medlem af teamet og lære dem lidt bedre at kende. Og der er også rig mulighed for, at du kan dykke ned i vores historie og kerneværdier.

Velkommen til!

Mød menneskene bag Think Next

Ærlighed, gennemsigtighed, ordentlighed og tillid

I midten af alt teamets arbejde ligger 4 stærke kerneværdier, som sætter retningen i alt vores arbejde, vores relationer og vores leverancer.

Ærlighed: Vi deler altid vores ærlige mening ud fra et fagligt synspunkt, og så sikrer vi altid, at vores kompetencer matcher opgavernes kompleksitet.

Gennemsigtighed: Alle fortjener klarhed, og derfor har alle vores kunder adgang til vores timeregistering, hvor du altid kan se, hvad vi har brugt på tiden – både på klippekort, projekter og almindelige timesedler. Detaljerede faktuarer, adgang til alle koder og ingen binding skal også bidrage til at ære denne værdi.

Ordentlighed: I en branche, hvor tingene ofte går stærk, og de fleste kunder befinder sig langt udenfor komfortzonen, står vi fast på ordentlig kommunikation, høj faglighed og respekt for aftalte budgetrammer.

Tillid: Relationer er det, vi har bygget en virksomhed på, og derfor betyder gensidig tillid alt for, at vi kan levere det bedste stykke arbejde til din virksomhed.

Ved at benytte disse værdier, sikrer vi altid, at du får en høj kvalitet af arbejde leveret i alle vores projekter.

 

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk