Intern branding

Skab forankring af kultur og mål hos medarbejderne

Når nye strategier vedtages, nye processer skal implementeres eller nye mål sættes i langt de fleste virksomheder – uagtet antallet af medarbejdere – så betyder forankring alt. Ellers er der desværre en tendens til, at når hverdagen går sin vante gang, har medarbejderne glemt alt om nye standarder, nye processer og ledelsens visioner, missioner og værdier.

Vi designer alt fra simple ikoner til avanceret grafiske designs og større visuelle projekter, der både kan benyttes i produktionslokaler, i firmabilerne, på byggepladser og på ledelsesgangen til både små og mellemstore virksomheder. 

Brug adfærdsdesign i virksomhedens interne kommunikation

Vi hjælper virksomheder - store som små - med klar kommunikation og varige forandringer blandt medarbejderne

Vi hjælper virksomheder – store som små – med klar kommunikation og varige forandringer blandt medarbejderne

Gør forandringsledelse lettere

En vane tager lang tid at ændre – og specielt midt i en travl hverdag, hvor de fleste medarbejdere i forvejen har fyldt deres arbejdshukommelse op til bristepunktet. 

Med adfærdsdesign og visuelle virkemidler kan vaneændringen ske hurtigere, fordi medarbejderne bliver mindet om de nye vaner og arbejdsgange. I stedet for lange personale- eller proceshåndbøger, kan grafik og artefakter tæt placeret på medarbejdernes arbejdsstationer, hjælpe med at minde medarbejderne om de nye procedurer uden, at skulle huske det hele i hovedet eller læse manualer igennem.

Hos Think Next har vi opbygget en stor viden om hvad, der virker og ikke virker indenfor adfærdsdesign, og kombineret med vores dygtige grafikeres evner, har vi rig mulighed for at udarbejde et kreativt og gennemarbejdet materiale, som gør en forskel for forandringsledelse hver dag. 

Eksempler

 • Plakater med værdier, citater fra medarbejderne mv.
 • Artefakter
 • Videoer
 • Tekststykker
 • Medarbejderhåndbøger
 • Proceshåndbøger
 • Interne oplæringssider 
 • Intern oplæring med videomaterialer
 • Grafisk fremstilling af fremskridt indenfor fx ESG
 • Employer branding materiale
 • Gamification tiltag for at implementere ny viden hos medarbejderne ”på gulvet”

Employer branding

I en verden, hvor det kan være svært for mange virksomheder at tiltrække den rette arbejdskraft, er employer branding et stærkt begreb i rekrutteringen. Når de nuværende medarbejdere fortæller den gode historie om virksomheden – ikke kun at det giver mad på bordet – men at de rent faktisk har virksomheden lidt mere ‘under huden’, så er der også større sandsynlighed for, at andre har lyst til at arbejde samme sted.

Think Next hjælper virksomheder med at udarbejde en employer branding strategi, der kan bruges både direkte af medarbejderne, på sociale medier og i rekrutteringsprocessen.

Processen er delt op i tre dele: Strategisk analyse, kommunikation og feedback.

Lad os sammen starte jeres proces op og bliv en arbejdsplads, som de kommende medarbejdere ved, at de bare må være en del af!

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk