E-handelsløsninger, der sælger

Webshops gælder ikke kun længere om, at kunderne har mulighed for at købe deres produkter eller ydelser hos dig. De vil nemlig blot have en god oplevelse og mulighed for hurtig check out på webshoppen.

Vi skaber individuelle designs, der afspejler jeres visuelle identitet. Desuden hjælper vi også gerne med, at udvikle en række specialintegrationer, der forbedrer funktionaliteten for dig i hverdagen, og som giver jeres online-besøgende den bedste oplevelse hver gang uanset, om de besøger webshoppen fra telefonen, tablet eller computer. 

Du vil altid kunne få hjælp til alt fra oprettelse af produkter til sparring i forhold til, hvordan jeres lagerstyring integreres på webshoppen samt håndtering af ordrer, oprettelse af indløsningsaftaler og meget mere andet, uanset om der er tale om et re-design af jeres nuværende shop eller en ny webshop.

Vores erfaring er stor – både fordi vi har bygget en lang række webshops i tidens løb, og fordi vi selv har erfaring med at drifte større webshops og lagerhåndtering, og den erfaring deler vi selvfølgelig gerne ud af.

Her kan du læse meget mere om, hvordan processen håndteres, hvad vi kan hjælpe med at lave, og selvfølgelig finde inspiration i vores cases.

Vi udfører opgaven, og du ejer alt hele vejen igennem

Ingen bindinger og du ejer altid både domænet og webshoppen

En websiteløsning inkluderer

Når vi designer og udvikler en webshop, så har vi altid en fast base, som vi benytter til at bygge selve webshoppen på, så du til sidst står med en færdig webshop, der er nem at håndtere i hverdagen. 

Vores webshopløsning inkluderer altid:

  • WordPress: Verdens mest populære CMS-system, der giver dig frihed til at udbygge og tilpasse din hjemmeside med tiden
  • Unikt design: 100 % tilpasset og skræddersyet til din virksomhed med fokus på din målgruppe for at maksimere konverteringer og engagement
  • Divi fra Elegant Themes: Gør det nemt og bekvemt for dig at redigere og vedligeholde din hjemmeside løbende
  • Sikkerhed: To-faktor login og mulighed for kontinuerlige sikkerhedsopdateringer, der beskytter dine data og oplysninger
  • Cookieopsætning og tilhørende banner
  • Opsætning til indløsnings- og betalingsaftale
  • Integration til fragtsystemer
  • Integration til regnskabssystemer

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Design i casen er udviklet sammen med illustrator Thomas Iburg.

Fra idé til færdig webshop

For at gøre det så let for jeres virksomhed at få lavet en ny webshop hos Think Next, har vi lavet en proces, der sikrer, at arbejdet hele tiden eksekveres uden forsinkelser. 

Hvert projekt bliver håndteret af en fast projektleder, der har stor erfaring indenfor webshops og et godt hold af webudviklere og webdesignere i ryggen, der kan hjælpe med at udvikle præcis den webshop, I har behov for.

Du kan læse meget mere om processen her

Trin 1

Analyse

Vi starter med at undersøge din virksomheds målgruppe, koncept og visuelle identitet og hjælper dig med at opstille en kravspecifikation.

 

Trin 2

Planlægning

Vi planlægger sammen resten af processen, herunder visuel identitet, tekstforfatning og billedmateriale, og udarbejder en tidsplan.

Trin 3

Idéudvikling

Vi skaber skitser, mockups og site maps for hjemmesidens struktur og præsenterer dig for inspirerende designforslag.

 

Trin 4

Gennemførsel

Når alle elementer er godkendt, påbegynder vi den faktiske opbygning af din hjemmeside, og i denne periode hjælper vi dig også med at søge betalingsaftaler, fragtaftaler mv.

Trin 5

Overlevering

Vi leverer den endelige løsning sammen med detaljerede vejledninger i form af videoer og pdf-dokumenter, så du selv kan opdatere og vedligeholde jeres webshop og håndtere daglige ordrer.

Se vores cases her

Ekstra funktioner til webshops

Du har mulighed for at vælge en lang række ekstra funktioner med, når din webshop bygges, og herunder kan du se nogle af de mange muligheder, du har. Alle funktioner kan også løbende blive tilføjet webshoppen, som der opstår nye behov.

SEO-optimering

Modtag en grundig SEO analyse af din webshop og dine konkurrenters position på Google. Vi laver også gerne din kommende SEO strategi efterfølgende.

Hastigheds-optimering

Optimer indlæsningshastigheden på din webshop, så den fremstår hurtig for brugeren og samtidig placeres bedre på Google

Integration til regnskabsprogram

Vi kan også opsætte en integration fra webshoppen og over i dit regnskabsprogram såsom Dinero eller E-conomic.

E-mail marketing

Skab mersalg og høj kundeloyalitet med e-mail marketing. Vi hjælper dig godt i gang med HeyLoyalty eller Mailchimp.

Løsning af abonnement

Giv dine kunder mulighed for at tilvælge abonnementsløsninger og kundefordele hver måned, hvert kvartal eller på årlig basis.

Sprog

Sælger webshoppen til andre lande end Danmark, kan webshoppen optimeres til flere sprog.

Pop ups

Skab opmærksomhed omkring sign-up til nyhedsbrev, rabatkoder mm. ved brug af et pop-up vindue.

Avanceret tracking

Indhent endnu mere data om de besøgendes adfærd på din hjemmeside, der kan anvendes til at forbedre kundeoplevelsen og øge salget.

Gavekort

Giv dine besøgende mulighed for at købe gavekort til webshoppen.

Gamification

Gamification kan være lykkehjuls-spin, små quizzes osv., der får kunderne til at inteagere på hjemmesiden, og du samler endda e-mails ind samtidig.

Skræddersyet kurv

Lav ændringer i kurvens udseende, eller opsæt en pop-up kurv, der viser kunden, hvad der lægges i kurven så snart, at de placerer det i kurven. 

B2B webshop

Arbejder du med B2B, kan der oprettes et forhandler login. Det samme gælder for B2C med kundelogin.

Billedkomprimering

Billedkomprimering giver dig en hurtigere webshop, og det hjælper med at mindske indlæsningstiden og øge brugeroplevelsen.

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk