Havehegn.dk

Webshop

Havehegn.dk ejes af Lind Beton ved Herning, og virksomheden har i mange år produceret betonhegn til private og erhverv. Da virksomheden skiftede ejere for få år siden, begyndte en ny og naturlig proces i at vækste virksomheden og øge modstandskraften i et marked, der svinger meget alt efter årstiden, og samtidig er synlig på nettet, hvor meget af danskernes hegnskøb er flyttet over. 

Vi har bygget en webshop til Havehegn.dk, og her kan du læse mere om de valg, der er truffet, for at nedbringe antallet af returvarer, og hvordan der arbejdes aktivt med at dele viden om hegnsopsætning med kunderne. 

case, ny visuel identitet, logodesign

Ønsket om færre returvarer og en mere ansvarlig produktion

Parret bag Havehegn.dk kom til os, da de ønskede at komme returvareudfordringen til livs, som flere af deres konkollegaer oplevede. De andre webshops, sælger nemlig oftest hegn i fag, men det giver udfordringer med overskudsdele, stolper osv., der sendes retur til producenten. Derfor ønskede Havehegn.dk at tænke lidt anderledes for ikke at stå med for mange returvarer og for at kunne spare på klimaregnskabet i fremtiden.

Derfor endte vi med at bygge en klassisk webshop i WordPress ved brug af WooCommerce til dem, men i stedet for hegnsfag, kan kunderne på hver enkelt hegnstype selv sammensætte deres pakke med hegn. 

Kunden skal vælge mellem en række komponenter som stolpetype, farve på træet mv. Derefter kommer man ind på selve produktet, og herfra kan der downloades vejledninger til at sammensætte det perfekte hegn til matriklen. Der kan vælges mellem forskellige stolpepæle i forhold til udformning, farve, vægbeslag, havedøre, rionet mv. Alt sammen sker på selve produktet, og derfor er det let for brugeren at være sikker på, at de husker det hele og samtidig ikke står tilbage med en masse spild, der skal sendes retur. 

Og en lille ekstra lækker funktion til brugerne er, at der er automatisk prisberegner i bunden af selve hegnstypen. Så når man sammensætter hegnet med antal styk af hver delkomponent, kan du nemt holde øje med prisen. Du kan se funktionen her på webshoppen og selv prøve at sammensætte dit eget hegn.

case, ny visuel identitet, logodesign

”Hvad der startede som et simpelt projekt, udviklede sig på kort tid til et mere omfattende og i større grad krævende projekt.

Vi har arbejdet med Think Next om etablering af ny hjemmeside med webshop. For os et helt nyt område, med meget begrænset kendskab til opbygning. Think Next har formået at være omstillingsparate og lydhøre over for ændringer, justeringer og idéer, for at skabe den hjemmeside, der passede til vores ønske.

Med løbende kommunikation og en virkelig dygtig udvikler, har de hjulpet vores virksomhed til at kunne være selvkørende langt hen ad vejen, og skabt en hjemmeside som lever op til vores krav og forventninger.  For os har det været vigtig at vi i et projekt var samarbejdspartnere for at skabe det bedste resultat og forståelse. Og her er teamet i Think Next virkelig et aktiv at have med, for udover det rent tekniske, giver de en samlet pakke, af rådgivning, forståelse, udvikling og skaber et langsigtet resultat.”

Michelle Weltz, marketingansvarlig ved Havehegn.dk og Lind Beton

 

CK Teknik hjemmeside

Nem at vedligeholde og nem at udvikle

“Det skal være nemt for os at lægge produkter op og videreudvikle webshoppen med nye funktioner efterfølgende.” Dette var et af kravene, inden vi gik i gang med denne opgave, og netop pga. valg af fx WordPress med brug af Divi fra Elegant Themes og minimal brug af kode og ekstra unødvendige plugins, lever shoppen helt op til kravene i dag. 

Havehegn.dk kan selv lægge produkter op i dag selvom, der er mange valg ud til brugerens side, og webshoppen kan nemt udbygges med flere shopkategorier, prisberegner, artikelbase, gallerifunktioner, B2B login og meget andet i fremtiden. 

Derfor står Havehegn.dk i dag med en webshop, som de har fuld kontrol over, og de kan i hverdagen følge med i trafikken via hjemmesiden, synkroniserer med deres lager og økonomisystem og automatisk udsende ordrebekræftelse og fakturaer til deres kunder. 

Vi siger tak for et godt samarbejde omkring webshoppen, og vi glæder os meget til at arbejde videre med Havehegn.dk i fremtiden. 

Skal vi lave din virksomheds nye visuelle identitet eller hjemmeside?

Kontakt os

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et ring på tlf. +45 2237 6647 eller send en mail på info@thinknext.dk