Rohani Özer

Grafisk designer og webdesigner

Mit navn er Rohani Özer, og jeg arbejder som grafisk designer og webdesigner hos Think Next. 

I min hverdag kombinerer jeg min passion for kunst og design med praktiske færdigheder for at skabe smukke og gennemarbejdede visuelle oplevelser for vores kunder.

Fra en ung alder har jeg været passioneret omkring kunst og design, og denne passion har ført mig til, hvor jeg er i min karriere i dag.

Som barn nød jeg at tegne og eksperimentere med forskellige kunstneriske teknikker. Da jeg blev ældre, udviklede denne interesse sig til et fokus på slagkraftigt designarbejde. I min fritid har jeg udforsket aktiviteter som at skitse mønstre og skabe digitale illustrationer, hvilket har brolagt vejen for mig til, at blive en dygtig grafisk og webdesigner. For mig er design mere end bare et job; det er et rum, hvor jeg kan kombinere min store nysgerrighed med mine kreative evner.

Hvert kunstnerisk projekt, jeg har kastet mig over, har skærpet mine færdigheder og udvidet mit perspektiv, hvilket giver mig en alsidig værktøjskasse.

Og jeg holder virkelig meget af design, og det er ingen hemmelighed, at det er den drivende kraft i mit arbejde. Denne passion motiverer mig til at omsætte kreative koncepter til virkelighed gennem digitalt medie – og jeg ser meget frem til at skabe et design til din virksomhed. 

anna venneberg

De 3 største interesser

  • Cross-platform branding
  • Visual trends & Innovation
  • User-centred design

Top 3 talenter

  • Researchende
  • Disciplineret
  • Værdifast

+ 45 2237 6647

info@thinknext.dk

Mød resten af teamet

Vi glæder os alle til at samarbejde med din virksomhed