Thomas Haugaard

Webudvikler-elev

Mit navn er Thomas Haugaard, og til daglig arbejder jeg hos Think Next, hvor jeg er elev. Jeg er webudvikler og sidder til dagligt primært og arbejder med udvikling af hjemmesider.

Jeg har tilegnet mig viden om forskellige værktøjer og teknologier inden for bl.a. webudvikling, og jeg arbejder konstant på at udvikle mine færdigheder inden for dette område, og selvfølgelig også andre.

Jeg har en passion for at udvikle mig både fagligt og personligt. Den uendelige rejse med at lære og vokse motiverer mig, og jeg stræber altid efter at skubbe mine egne grænser. Ved at konstant stræbe efter udvikling håber jeg at opnå nye højder og berige både min viden og mine færdigheder. Det er denne passion, der driver mig til konstant at udforske nye muligheder og blive den bedste version af mig selv.

Jeg finder stor glæde i at arbejde med kodning og skabelse af digitale løsninger. Min interesse for webudvikling opstod på baggrund af min glæde ved at skabe og designe noget, der kunne have en praktisk anvendelse for andre. Den proces, hvor jeg innoverer, udvikler og realiserer digitale koncepter, giver mig en særlig følelse, som man godt kan gå hen og blive ret glad for.

Jeg glæder mig meget til at arbejde med din case!

Skal vi connecte?

anna venneberg

De 3 største interesser

  • Gaming
  • Fitness & træning
  • Programmering

Top 3 talenter

  • Målrettet
  • Ansvarlig
  • Fokuserende

+ 45 2237 6647

info@thinknext.dk

Mød resten af teamet

Vi glæder os alle til at samarbejde med din virksomhed