Tobias Nørbygaard

Web- og appudvikler

Mit navn er Tobias Nørbygaard, og jeg arbejder som webudvikler, og nu også appudvikler, hos Think Next. Kort og godt så er jeg nok det, der kan betegnes som en klassisk nørd langt hen ad vejen.

Programmering, data og udvikling er mine helt store interesserer i mit arbejde, og jeg må nok også indrømme, at jeg bruger ret mange timer på at sætte mig ind i nyt software, kunstig intelligens og områder som Power BI.
Jeg kan nemlig godt lide at indsamle viden og bruge tid på, at blive god på en række forskellige områder, da jeg jo nok er lidt konkurrencepræget.

Efter mange år som fodboldspiller på et højt niveau, har jeg lært vigtigheden af, at arbejde sammen som et team, og store dele af den samme teamånd gør sig også gældende i Think Next – og det er nok også derfor, at jeg har været med ombord siden januar 2021.

Det skal desuden siges, at jeg har en stor erfaring indenfor produktionsverdenen, inden jeg besluttede mig for at læse videre til webudvikler. Derfor er jeg også meget fokuseret på at programmere løsninger, der giver mening ude ved den medarbejder, der skal benytte det i hverdagen. Den tilgang gør også, at jeg ikke altid laver de største og mest forkromede løsninger, hvis det ikke skaber umiddelbar værdi for slutbrugeren.

Jeg glæder mig til at skulle i gang med næste web- eller appprojekt, så tag endelig fat i os og få et uforpligtende tilbud på info@thinknext.dk.

Skal vi connecte?

anna venneberg

De 3 største interesser

  • Programmering
  • Fodbold
  • Gaming

Top 3 talenter

  • Problemløser
  • Konkurrerende
  • Lærende

+ 45 2237 6647

info@thinknext.dk

Mød resten af teamet

Vi glæder os alle til at samarbejde med din virksomhed