Få gratis trafik fra Google hver dag med SEO

Når konkurrencen er intens, og opmærksomheden er begrænset, kan det være en stor fordel at ligge på side 1 på Google – og gerne i top 3. Hos Offbeat media tilbyder vi SEO-strategier og målrettet linkbuilding, der hjælper din virksomhed med at nå sine mål og få en konkurrencefordel på Google.

Hver enkel af vores kunder har forskellige mål og budget, og derfor tilbyder vi både fleksible SEO-løsninger eller en fast SEO-pakke – og der er selvfølgelig ingen binding. 

På resten af denne side får du et større indblik i, hvordan vi arbejder med SEO, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed bedst muligt.

Se resultaterne med

Datadrevet SEO arbejde

Vores tilgang til SEO er både datadrevet og kreativ, hvilket sikrer, at vi skaber strategier, der ikke alene øger din synlighed i søgemaskinerne, men også engagerer og konverterer dine besøgende. Som en del af vores SEO-service tilbyder vi følgende:

Teknisk SEO-optimering

Vi sikrer, at din hjemmeside er hurtig, mobilvenlig og let for søgemaskinerne at indeksere og forstå.

Indholdsoptimering

Vi skaber kvalitetsindhold, der er både relevant og værdiskabende for din målgruppe, samtidig med at vi anvender de rette søgeord og strukturer for optimal placering i søgeresultaterne.

Linkbuilding

Vores team arbejder på at opbygge stærke og relevante links til din hjemmeside for at øge din autoritet og placering i søgemaskinerne.

Lokal SEO

Vi hjælper dig med at optimere din online tilstedeværelse for at målrette lokale kunder og forbedre din synlighed i lokale søgeresultater.

Rapportering & analyse

Vi måler og analyserer resultaterne af vores SEO-indsats for løbende at forbedre og tilpasse vores strategi, så den altid lever op til dine forventninger og mål. I vil altid have adgang til et live rapporteringssystem over jeres SEO-arbejde, hvor I blandt andet kan se:

  •  Nuværende søgeord på Google og deres individuelle placeringer
  • Hvilke af jeres landing pages, der befinder sig på Google
  • Jeres søgeord i forhold til konkurrenterne
  • Forslag til nye søgeord og andre indsatser, der kan gøres
  • Hvor stor værdi jeres søgeord har kontra, hvis I skulle have betalt til Google ads for samme placering

Lad os arbejde sammen

Sådan sætter vi gang i dit SEO-arbejde

Når vi starter op med at lave SEO for en virksomhed, sørger vi første omgang for, at den nuværende hjemmeside præstere bedst muligt og er opdateret med tekster til relevante søgeord. De relevante søgeord kan både vælges ud fra jeres virksomheds strategi, konkurrentanalyse eller søgeord, som I gerne selv vil findes på.

Dernæst udformer vi selve strategien og arbejdsplanen, og så sætter vi i gang med at skrive tekster, optimerer hjemmesiden – både på den tekniske del og i forhold til indhold.

Sideløbende begynder vi så med linkbuilding, hvor  links fra andre relevante hjemmesider peger ind på jeres side for at styrke troværdigheden overfor Google. Og vi vælger selvfølgelig kun valide links, der fremmer din SEO.

Alt, hvad vi kan hjælpe med

Vi skriver tekster til fx

Tekster til din hjemmeside

Tekster til webshops

Kategoritekster

Produkttekster

Metabeskrivelser

Linkbuilding tekster

Cases og referencer

Blogindlæg

Artikler

Lad os starte op på dit projekt

Kontakt os i dag

Brug kontaktformularen herunder eller send en mail til info@thinknext.dk, så tager en af vores projektledere fat i dig hurtigst muligt.